13 Mayıs 2014 Salı

Uzun senelerden iştirak eden klasik çanta tasarımlarıyla  Gucci, 2014 seneyi amaçlı tasarladığı stil sahibi çanta modellerini görücüye çıkardı.

Dünyaca genelinde alaka gören bir marka meydana iştirak eden Gucci, çanta yeni sezon modelleri ile pekçok populer kadının da gözdesi olmaktadır. Gucci markasının kapsamlı çanta koleksiyonunda, çok ilginç ve lüks bayan çanta yeni sezon modelleri yer ediniyor . Her yıl klasik çanta modellerini ilginç dokunuşlar ile stil haline getiren Gucci, 2014 senesinde bayan el çantası modellerinde de iddialı bir koleksiyon hazırlamıştır. Kalitesi tartışılmaz çantalar tasarlayan Gucci markası, kadınlar amaçlı hazırladığı lüks çanta modellerini Geçen aylarda görücüye çıkarmıştı.

 Gucci bayan çanta modellerinde en fazla değinen ayrıntılar , deri askıları ve kareli desenler oldu . Inanılmaz , dekoratif ve kalifiye çanta yeni sezon modelleri ile kadınların bizzat kendilerini özel hissetmesini imkanı sunan Gucci, fiyatı etiketleri ile dik bütçelere hitap etmektedir. Fakat her kadının hayalinde bir Gucci çanta sahibi olmak vardır. Gucci çanta modellerinin en iyi özelliği ise, yıllarca modasının geçmemesi ve uzunca yıllar eskimeden kullanılabilmesidir.






Tesettürlü bayanların giyim yeni sezon modelleri arasındaki tercihleri, bulunacakları ortama ve yaşadıkları topluluk standartlarına yönelik farklılık gösteriyor. Biz bu makalemizde personel kapalı bayanların tesettürlü giyim modellerini inceleyeceğiz ve senenin personel kadın örtülü giyim modellerinden bahsedeceğiz. Bildiğiniz benzeri kapalı bayanların , tutucu hayat standartları giydikleri elbise modellerine bir takım kıstas ve sınırlamalar koymalarını gerektiriyor. Tesettürlü giyim markaları ve modacılar da bu alandaki tasarımlarını, tutucu ölçülere yönelik şekillendirip tesettürlü bayanların beğenisine sunuyorlar. Personel ve büro giyim modasını izleyen kapalı hanımlar evrensel olarak dışarıda oldukları vakitlerde pardesü modellerini çok sık sık seçim ediyorlar. Tekrardan iş yerindeyken seçim ettikleri uzunca tunik ve buluz yeni sezon modelleri de çok pek istek görüyor.

Özellikle uzunca tunik yeni sezon modelleri , kapalı hanımlara çok pek yakışıyor ve iş, büro ortamı amaçlı en uyumlu modeller içinde yer ediniyor . Osiflerde personel bayanlar , giydikleri elbise modellerini pekçok tesettürlü elbiselere uyumlu aksesuar ve kombinler ile renklendirip ek olarak dekoratif gözükebiliyorlar. Eşarp yeni sezon modelleri de iş ve büro ortamı amaçlı farklılık gösterebiliyor. Aşağıdaki albümümüzden personel kadın örtülü giyim modellerini bulabilirsiniz .


10 Mayıs 2014 Cumartesi

Tesettür modasında her yil yepyeni modellerle süratle değişim gösteren ve her sezon birbirinden dekoratif yepyeni türbanlı gelinlik yeni sezon modelleri ilave eden koleksiyonlarla kapalı bayanların düğünleri ışıl, ışıl ve büyüleyici tek güzellikte geçecek. En harika kapalı gelinlik modellerini tasarlamak amaçlı birbirleriyle yarışa giren populer trend tasarımcıları ve giyim markaları, yepyeni sezona gelinlik modellerini yetiştirebilmek yerine , en dekoratif tasarımlarla koleksiyonlarını görücüye ortaya çıkarmak ve daha tek sürü satış yapabilmek amaçlı , birbirinden dekoratif türbanlı gelinlik tasarımlarına imzasını atıyorlar.



Türbanlı gelinlikler Geçen yıllarda meydana geldiği benzeri yeniden işlemeli modellerle daha sık sık üretiliyor ve çeşitli kesim modelleriyle tesettürlü bayanların beğenisine sunuluyor. Türbanlı gelinliklerde en tek sürü değinen modeller, kaya süslemeli gelinlikler, parlak işlemeli gelinlikler, kabarık gelinlikler olmak üzere tek sürü çeşitli modellerle çeşitlendirilebilir. En tek sürü seçim edilen türbanlı gelinlik yeni sezon modelleri ise, kaya işlemeli türbanlı gelinlik modelleriyle, kabarık etekli tesettür gelinlik yeni sezon modelleri oluyor. Tesettürlü hanımlar 2014 koleksiyonlarında da, en tek sürü bu bahsettiğimiz yeni sezon modelleri beğeniyorlar. Aşağıdaki albümümüzden, yepyeni türbanlı gelinlik yeni sezon modelleri seçinlerini bulabilirsiniz .


9 Mayıs 2014 Cuma

Tesettürlü gelinlik yeni sezon modelleri içinde , kapalı bayanların düğünleri amaçlı en fazla tercih ettikleri modeller, işlemeli tesettür gelinlik yeni sezon modelleri oldu . Pekçok tasarımcı ve gelinlik markasının, yepyeni sezon koleksiyonlarında taşı ve parlak işlemeli gelinlik yeni sezon modelleri çok pek alaka görüyor. Tesettürlü hanımlara bu yeni sezon modelleri tercih etmeleri ile ilgili şüphesiz doğruluk veriyor ve halen kararsız olan çiçeği burnunda tesettürlü gelin adaylarına ise gönülden öneri ediyoruz.

Aşağıdaki albümümüzde de göreceğiniz üzere, işlemeli tesettür gelinlik yeni sezon modelleri hanımlara benzersiz yakışıyor ve onları bu özel günlerinde çok dekoratif ve çok harika gösteriyor. Taşlı işlemeli gelinlik yeni sezon modelleri ve parlak işlemeli gelinlik yeni sezon modelleri trendini incelediğinizde sizler de kendinize çok yakışacağını düşündüğünüz pekçok işlemeli gelinlik modeli göreceksiniz. En dekoratif tasarımlarla yepyeni sezon koleksiyonları içinde yerini alan işlemeli tesettür gelinlik yeni sezon modelleri yazın, baharda ya da kış aylarında izdivaç etmeyi düşünen tesettürlü hanımlar amaçlı , mevsimlik olarak uyumlu modellerde tasarlanıyor. Kapalı hanımlar her mevsim amaçlı işlemeli tesettür gelinlik modellerini tercih edebilirler. Aşağıdaki albümümüzden işlemeli tesettür gelinlik modellerini bulabilirsiniz .


Tüm hanımlar amaçlı yaşamında çoğunlukla tek defa giyeceği gelinliğinin modeli ve hayalindeki benzeri olması tek sürü mühimdir . Gelinlik tasarımcıları akıllarına iştirak eden her tarzda tasarımlar üretmeye çalışarak daha çok hanımın hayallerine tercüman olmak amaçlı ellerinden geleni yapıyorlar ve her sezon tek sürü çeşitli tasarımlar indirilmeye sunarak, gelin adaylarının beğenisine sunuyorlar. Gelinlik sahalar ve meydan tek gelin adayının nazını çekenler bu sürecin ne civarı zahmetli ve stresli meydana geldiğini tek sürü sıkı bilirler. Bu yüzden tesettür gelinlik alışverişlerinize başlamadan öncesinde trend dergilerinden ya da web üstünde güncel yayım yapan ve bu konularda profesyonel editörlerin paylaştığı içerik ve galerilerden kendinize tek düşünce edinebilirsiniz. İnanın ki bu platformlardan alacağınız görüşler ve getirilen örnekler, sizleri daha kocaman zahmetlerden ve kararsızlıklardan kurtaracaktır.



Albümlerle tamamladığımız yazılarımızdan size sunduğumuz giyim modeli örnekleriyle, kafanızda tam olarak tek düşünce oluşturmak amaçlı titizlikle çalışıyoruz. Bizzat beden tipinize en uyumlu modelin üzerindeki gelinlik ile küçük da olsa tek düşünce oluşacaktır. Aşağıdaki albümümüzden 2014 tesettür gelinlik yeni sezon modelleri ve çeşitlerini bulabilirsiniz .