13 Mayıs 2014 Salı

Uzun senelerden iştirak eden klasik çanta tasarımlarıyla  Gucci, 2014 seneyi amaçlı tasarladığı stil sahibi çanta modellerini görücüye çıkardı.

Dünyaca genelinde alaka gören bir marka meydana iştirak eden Gucci, çanta yeni sezon modelleri ile pekçok populer kadının da gözdesi olmaktadır. Gucci markasının kapsamlı çanta koleksiyonunda, çok ilginç ve lüks bayan çanta yeni sezon modelleri yer ediniyor . Her yıl klasik çanta modellerini ilginç dokunuşlar ile stil haline getiren Gucci, 2014 senesinde bayan el çantası modellerinde de iddialı bir koleksiyon hazırlamıştır. Kalitesi tartışılmaz çantalar tasarlayan Gucci markası, kadınlar amaçlı hazırladığı lüks çanta modellerini Geçen aylarda görücüye çıkarmıştı.

 Gucci bayan çanta modellerinde en fazla değinen ayrıntılar , deri askıları ve kareli desenler oldu . Inanılmaz , dekoratif ve kalifiye çanta yeni sezon modelleri ile kadınların bizzat kendilerini özel hissetmesini imkanı sunan Gucci, fiyatı etiketleri ile dik bütçelere hitap etmektedir. Fakat her kadının hayalinde bir Gucci çanta sahibi olmak vardır. Gucci çanta modellerinin en iyi özelliği ise, yıllarca modasının geçmemesi ve uzunca yıllar eskimeden kullanılabilmesidir.






0 yorum:

Yorum Gönder